Behandlinger

Familierelationer

Når det kommer til familierelationer, kan det virkelig være bredt. Så man kan gøre behandlingen til sit eget, og bygge det op på den måde som man selv har brug for. Om det er at stå stærkere i sig selv, være bedre til at mærke efter sine indre behov og tage beslutninger derefter eller om man blot ønsker at sige ja eller nej til de rigtige ting.
Det kan også være, at man har oplevet nogle ting i sit liv, som man ønsker kunne fylde mindre i følelseslivet eller bearbejde nogle ubehagelige oplevelser som man har oplevet i sit livet.

Selvværd og selvtillid

Har du en grundlæggende følelse af “ikke at være god nok”? 
Taler du ofte selvkritisk til dig selv, og fokuserer du på alt det, som du ikke synes er godt nok?
I disse tilfælde, lider du højst sandsynligt af et lavt selvværd.

For nogle fylder tanken om at være kedelig eller uinteressant og for andre kan det handle om ikke at være klog nok, eller at man er kritisk over sit eget udseende.
Uanset hvad din selvkritik er, så er resultatet det samme, nemlig at du får det rigtig dårligt af det, og det vil påvirke dit humør og din livskvalitet.

Højere selvværd vil være med til at give ro, balance, bedre koncentrationsevne, overskud, gode præstationer, positivitet, accept af andre, selvaccept, glæde, tryghed og højere livskvalitet. 
Hypnoseterapi kan være et meget stærkt værktøj til at tøjle disse destruktive følelser og genfinde sig selv.

Angst

 

Det kan være at du lider af social angst, eksamens angst eller en helt anden, som vil give en følelse af ubehag som nærmest tager over ens krop og sind, hvor man har svært ved at tænke klart, en følelse af at fryse helt op og have svært ved at få nogle ord ud. Det kan være svært at leve med.

Og du har et ønske om forandring, en forandring til det lettere og bedre, som vil give en følelse af ro, tryghed og kontrol over situationer, hvor angsten før havde overhånden over dig. 

Hypnoseterapi er helt bestemt en af de mest effektive behandlingsformer for angst, da man arbejder direkte med menneskets ubevidste sind og dybe følelser.

Rygestop

Et rygestop er til dig som har et oprigtigt ønsket om at lægge røgen helt fra dig og skabe succes med en livsstils ændring til det bedre, som helt røgfri.
Det vil hypnoseterapi kunne hjælpe dig med. 

Stress - Depression

Når man er stresset over en længere periode, mister man ofte evnen til at bevare overblikket, prioritere, huske og slappe af, geare ned eller finde ro.
Nogle gange opdager vi først, hvor slemt det er, ”når kæden er hoppet af” og vi må melde os syge med stress og udbrændthed.
Stress over en længere periode kan medføre til depression. 

Ønsker du mere overskud, glæde og lyst til livet, generel ro og tryghed?
Har du et ønske om at få det lettere ved at overskue de opgaver man møder på sin vej, vil du ved hjælp af hypnoseterapi kunne finde dit overblik og samle puslespillet, som livet er.

Traume

Du kan have oplevet et traume som du har brug for at få bearbejdet og forløst. et traume som du er klar til at kigget på, givet slip og komme videre. 
Så livsglæden kan få lov til at fylde noget mere.

øvrige hypnose behandlinger

Vi kan lave hypnose terapi på næsten alt. 
Det er og skal være noget som du ønsker at forandre i dit liv, og har brug for en hjælpende hånd til. Det kan også være at du har nogle oplevelser du har brug for at få bearbejdet og givet slip på. 
Vi kan lave hypnose terapi på meget mere end de foreslåede behandlinger, så der for kan vi altid tage en uforpligtende samtale, hvor vi kan få snakket og eventuelt fundet en god løsning til dig. 

Hvis du opsøger hypnose “bare” for at prøve det, og ikke ønsker en oprigtig forandring i dit liv, så må vi desværre sende dig videre, da denne form for terapi kræver dit oprigtige ønske om forandring ellers vil det ikke være effektiv.

De varmeste hilsner, Svava Sommer Dahl